Βρείτε άλλα δίκτυα

popular consumer topics border

Άλλα ΕΚΚ

Τα ΕΚΚ παρέχουν δωρεάν συμβουλές και βοήθεια σε Ευρωπαίους καταναλωτές που πραγματοποιούν αγορές από άλλο κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης*.

* Ισλανδία και Νορβηγία

Βρείτε το Eυρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή της χώρας σας:

1icon Τα EKK μπορούν να σας προσφέρουν πρακτικές συμβουλές ούτως ώστε όταν πραγματοποιείτε τις αγορές σας από άλλες χώρες κράτη μέλη της Ε.Ε. να εξοικονομήσετε χρήματα και να αποφύγετε τυχόν προβλήματα.

1icon Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα που αφορούν αγορές προϊόντων / υπηρεσιών, ταξίδια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κ.α.

1icon Σε περίπτωση που το παράπονο του καταναλωτή με προμηθευτή από άλλο κράτος μέλος εξακολουθεί να μένει άλυτο, μπορεί να υποβάλει το παράπονό του ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Κέντρου της χώρας του.

1icon Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΕΚΚ της χώρας σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεομοιότυπου ή τηλεφώνου.Επιλέξετε την χώρα σας:

Get consumer advice, file a complaints form for EU shopping and travel\n Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. " target="_blank"/>-->

 

BetFair F.BetRoll UK Bookies

Επιτυχημένες Ιστορίες 

air travel border  online shopping wide small 

    Αεροπορικά Ταξίδια: Διαβάστε Περισσότερα...                          Κρατήσεις μέσω διαδικτύου: Διαβάστε Περισσότερα...

 

How to get bonus http://b.betroll.co.uk/ bet376
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill