ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Get Connected 700x700 EL    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                  Λευκωσία, 7 Νοεμβρίου 2018
Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στο Mall of Cyprus από τις 16:00 έως τις 19.00, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο διοργανώνουν για 3η συνεχόμενη...

 

χρονιά έκθεση με θέμα: Get Connected! Μάθε τι σου προσφέρει η Ευρώπη!

Φέτος, 19 Ευρωπαϊκά προγράμματα και δίκτυα συμμετέχουν στην έκθεση με στόχο την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τις ευκαιρίες και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Ευρώπη. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέσεις εργασίας στην ΕΕ, κινητικότητα των νέων, εκπαίδευση και κατάρτιση, δικαιώματα των πολιτών ως καταναλωτές, χρηματοδότηση για έρευνα και καινοτομία, και ευκαιρίες χρηματοδότησης στους τομείς της δημιουργικότητας, των οπτικοακουστικών μέσων και του πολιτισμού. Η έκθεση θα παρέχει επίσης πληροφορίες για τα μέσα που είναι διαθέσιμα για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και πολλά άλλα.

Get Connected και... Μάθε τι σου προσφέρει η Ευρώπη!

Ημερομηνία: 10/11/2018
Ωρα: 16:00 – 19:00
Τόπος: Mall of Cyprus στη Λευκωσία, Eίσοδος 2

Αρμόδιος επικοινωνίας
Θέα Πιερίδου, 22817549


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεσμεύεται στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Όλα τα προσωπικά δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 45/2001. Όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που επεξεργάζεται η Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας/Αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα διαχειρίζονται αναλόγως.

 

BetFair F.BetRoll UK Bookies
How to get bonus http://b.betroll.co.uk/ bet376
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill