Περιαγωγή κινητής τηλεφωνίας στην Ε.Ε.

 

 

mob_roaming_in_europe_border.png

 
Όταν ταξιδεύετε σε χώρες της Ε.Ε το κινητό σας συνεχίζει να δουλεύει, μπορείτε να καλείτε, να δέχεστε κλήσεις και να στέλνετε μηνύματα. Επίσης έχετε την δυνατότητα ππλοήγησης στο διαδίκτυο, να κατεβάζετε ταινίες ή να αποστέλλετε φωτογραφίες και τραγούδια ανά πάσα στιγμή. Αυτό ονομάζεται
περιαγωγή κινητής τηλεφωνίας.

 

Με τους νέους κανονισμούς της Ε.Ε. (eurotariff) για εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις κατά την περιαγωγή εντός των χωρών της Ε.Ε. οι καταναλωτές δεν θα πρέπει να ανησυχούν πλέον για ακριβά τέλη και λογαριασμούς καθώς επίσης δεν θα πρέπει να ανησυχούν με ποιο δίκτυο θα συνδεθούν αφού για όλα θα ισχύει η ίδια ενιαία μειωμένη τιμή.

Η ευρωχρέωση* επιτρέπει την εφαρμογή του εν λόγω μηχανισμού ανωτάτων ορίων τιμών. Θέτει όρια στις τιμές που επιβάλλουν οι φορείς εκμετάλλευσης της κινητής τηλεφωνίας για τις πραγματοποιούμενες ή τις εισερχόμενες κλήσεις σε άλλο κράτος μέλος.

* (eurotariff)


Αναλυτικά οι νέες χρεώσεις:

 

Σήμερα

1η Ιουλίου 2013

1η Ιουλίου 2014

Εξερχόμενες κλήσεις/ανά λεπτό

29 cents 

24 cents 

19 cents 

Εισερχόμενες κλήσεις ανά λεπτό

8 cents

7 cents

5 cents

SMS

9 cents

8 cents

6 cents

Internet

70 cents

45 cents

20 cents

 

 

Τιμές ανά λεπτό χρόνου χωρίς επιβάρυνση ΦΠΑ      
                 

Το γραπτό μήνυμα (sms) πλέον θα χρεώνεται από 1η Ιουλίου 2013, 8 σεντ και από την 1η Ιουλίου του 2014, 6 σεντ. Οι τηλεφωνικές κλήσεις θα κοστίζουν 24 σεντ ανά λεπτό και 19 σεντ από την 1η Ιουλίου του 2014 (από τα 29 σεντ που ισχύει σήμερα).

Τέλος αναφορικά με τα δεδομένα στο διαδίκτυο, τίθεται ανώτατο όριο 70 σεντ ανά megabyte από την 1η Ιουλίου 2013, 45 σεντ και 20 σεντ από την 1η Ιουλίου του 2014.

 


BetFair F.BetRoll UK Bookies

Επιτυχημένες Ιστορίες 

air travel border  online shopping wide small 

    Αεροπορικά Ταξίδια: Διαβάστε Περισσότερα...                          Κρατήσεις μέσω διαδικτύου: Διαβάστε Περισσότερα...

 

How to get bonus http://b.betroll.co.uk/ bet376
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill